UKM Tranøy – av og med ungdom

UKM Tranøy 2018 = 50 deltakere

Les om sceneinnslag og se bilder og les tekst fra elevene i Media og kommunikasjon Vikstranda skole: Eli Johnsen, Ingram Nilsen Nybrott, Isak Svandal, Maia Adolfsen, Martin Ulekleiv og Sindre Eriksen.

6.klasse sketsj og sang

Sketsjen til 6.klasse var kjempebra og vitsene var kjempeartige. Sketsjen handlet om en restaurant som ble styrt av litt av en kokk og restauranten skulle vært lagt ned for lenge siden av mattilsynet. Sketsjene var godt utført med litt støttespill fra Rune Ottarsen.

Foto: Eli Johnsen. Fra venstre: Celine Storøy, Monika Ryvoll, Marlene Pettersen, Sigurd Urdshals, Samuel Stokmo Andreassen, Vegard Hole Ringstad og Rune Kajander.

Rockesangen skrevet av 6.klasse Vikstranda skole var bra. Den handlet om når sola slukket og det blir dommedag. Sangen ble bra utført og man kunne lett finne takten. Personlig så likte vi den. Sangen gikk videre til fylkesmønstringen. Fire elever fra Stonglandet skole var med og sang.

Elisabeth og Maria

Foto: Eli Johnsen

Elisabeth Ryvoll og Maria Berntsen sang og spilte piano til to Adele sanger: Someone like you og Set fire to the rain. Maria spilte piano og Elisabeth sang, det var en nydelig fremføring av to kjempefine sanger. De gikk videre til fylkesmønstringen med sangen Someone like you.

Ella Halsnes

Foto: Eli Johnsen

Ella Halsnes spilte ukulele og sang til sangen Riptide av Vance Joy. Det så ut som om hele publikum var enige om at hun sang og spilte kjempefint. Og det var ikke så overaskende at hun og gikk videre til fylkesmønstringen på Finnsnes.

Bøtterock

Foto: Eli Johnsen

Mathias Kvåle Pettersen, 11 år, framførte litt av en rocker med bøtter og spann. Det rocka sykt! Han hadde fin rytme og fikk hele publikum med.

Sang og dans

Foto: Eli Johnsen

Agneta Amundsen, Aisha Salih, Alva Lindberg, Christianne Henriksen, Emma Jørgensen Krogstad, Evelyn Stornes, Frida Amundsen og Maiken Storøy fra 3. og 4. klasse sang og danset til sangen Elektrisk av Marcus og Martinus, og danset til sangen Timber av pitbull ft. Ke$ha med koreografi fra Just Dance. De var veldig livlige på scenen og det så ut som om de hadde øvd mye på dansingen.

M-M-M-MSS

Foto: Eli Johnsen

Gruppen består av Marlene Pettersen, 11 år, Mohammed Omar, 13 år, Monika Ryvoll, 11 år, Muna Ali, 12 år, Samuel Stokmo Andreassen, 12 år og Sigurd Urdshals, 12 år. De sang og svinget seg til sangene La det swinge og Månemannen. Det var en fin framføring og man så at de hadde det artig.

The High Fivers

Screenshot fra video

The high fivers er en dansegruppe som består av fem 5.klassinger: Maya Knutsen, Lill-Kristin Myrlund, Nora Magnussen, Angelica Eidissen og Maiken Pedersen. De fremførte en musikkvideo med dans. Rektor Ulf var med og danset litt med jentene på videoen. Man så at det var vennskap fordi de flirte mye og var veldig mye sammen. Det var veldig bra.

Foto: Rune Ottarsen