En hyllest til kulturskolen

Kulturskolen i Målselv har en fin tradisjon med å utvikle trygge og positive sceneaktører. Den tradisjonen fortsetter med forestillingen “Narnia, løven og garderobeskapet”.

Foto: Rune Ottarsen

Det Kulturskolen i Målselv gjør er en hyllest til seg selv, sine elever og tidligere elever som har gått opp sporene og vist at det finnes få begrensninger. Det er en hyllest til sitt publikum og kulturskolen som institusjon.

Foto: Rune Ottarsen

All ære til Kulturskolen i Målselv som satser på høyt nivå og leverer gang etter gang. Med produksjoner som “Skjønnheten og udyret”, “Annie” og “Narnia” viser de at det er mulig å ta på seg store produksjoner og levere kvalitet.

Foto: Rune Ottarsen

Verdien av sceniske opptredener er stor. Mestringsfølelse er viktig for å bygge trygge mennesker med god selvfølelse og erfaringer som løfter dem gjennom barne- og ungdomstiden.

Foto: Rune Ottarsen

Stort aldersspenn og mange aktører viser at det gror godt i miljøet, med fin ettervekst av nye talenter. Skuespillerne er trygge og leverer med god timing og mimikk. Med klare og tydelige stemmer når budskapet ut til alle; fra de aller yngste til de godt voksne.

Foto: Rune Ottarsen

Med smarte sceniske løsninger klarer aktørene å holde forestillingen i gang helt uten stopp. Tempoet holdes oppe og det er kjappe skifter mellom Narnia og den virkelige verden. Hele scenen er i bruk, det skjer noe hele veien og det blir aldri kjedelig.

Foto: Rune Ottarsen

Flott visuelt ved bruk av lys og farger til å sette stemninger og temaer. Målgruppen er selvfølgelig barneskoleelever og yngre, men dette var fin underholdning for alle aldersgrupper.

Foto: Rune Ottarsen

Foto: Rune Ottarsen